Berok és el nom artístic d’un escriptor de graffiti i decorador muralista de Barcelona. Va néixer a Barcelona el 1978. Va iniciar la seva activitat en el món del graffiti professional en l’any 1992.

El seu art urbà té la característica d’estar obert a qualsevol estil, tant pot realitzar lletres d’estil graffiti de carrer, passant per estil manga, infantil, realista i humorístic, fins al punt d’aconseguir efectes fotogràfics.

Les seves obres estan distribuïdes per diferents països i han estat reconegudes gràcies a ser de la màxima qualitat. Com un dels seus primers treballs representatius i de gran importància i reconegut ser a finals del 2006, la decoració de 1200 metres quadrats del zoo de Múrcia “Terra Natura” amb dibuixos realistes d’animals o les nombroses aparicions en televisió com en els programes “Fama “,” Tu sí que vales “o” Operación Triunfo “realitzant grafits en directe.

Ha estat jurat internacional de graffiti a Mèxic i ha deixat plasmades les seves obres en diferents països del món. Entre els seus últims projectes, cal destacar la decoració de més de 10.000 m2 a la nau Green Indoor Park amb murals i grafits d’enormes dimensions.

Coautor juntament amb Xumet Negre del mural de 3 × 3 grafitejat en directe durant el Soulmade BCN del